G.Saray'dan Devler Ligi'ne acı veda! Dev fark...

Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda İspanyol devi Real Madrid'e 6-0 mağlup oldu.

07 Kasım 2019 Perşembe 00:53
G.Saray'dan Devler Ligi'ne acı veda! Dev fark...

Real Madrid ile Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü hafta maçında karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu'da oynanan maçı Real Madrid 6-0 kazandı. Ev sahibinin gollerini 4, 7 ve 90+2. dakikalarda Rodrygo, 14. dakikada penaltıdan Sergio Ramos, 45 ve 81. dakikalarda Karim Benzema attı.

Bu sonucun ardından 1 puanda kalan Galatasaray'ın gruptan çıkma şansı son buldu. Real Madrid ise puanını 7'ye çıkardı. Grubun 5. haftasında  Galatasaray 26 Kasım'da UEFA Avrupa Ligi'ne kalmak açısından kritik maçta Club Brugge'ü konuk edecek. Real Madrid ise PSG'yi konuk edecek.

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63