Hamza Dağ'dan CHP ve İYİ Parti'ye Demirtaş sorusu: Korkuyor musunuz?

Siyasette 'üçüncü ittifak' tartışması devam ediyor. AK Partili Dağ, Demirtaş'ın CHP ve İYİ Parti'ye ültimatom verdiğini belirterek, "Korkuyor musunuz?" dedi.

03 Nisan 2021 Cumartesi 17:44
Hamza Dağ'dan CHP ve İYİ Parti'ye Demirtaş sorusu: Korkuyor musunuz?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "üçüncü ittifak" açıklamasıyla CHP ve İYİ Parti'ye ültimatom verdiğini ifade etti.

Dağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Selahattin Demirtaş, CHP ve İYİ Parti'ye resmen ültimatom verdi ve 'Kendi içinizdeki milliyetçileri, ulusalcıları temizleyin, yoksa yeni bir ittifakın önü açılır.' dedi. CHP ve İYİ Parti'nin önde gelen aktörleri ise yine topu taca atmayı ve bu tehdide boyun eğmeyi tercih etti.

HDP'li ve PKK'lı aktörlerin daha önceki rest çekmelerine, had bildirmelerine defalarca sükunetle yaklaşan Millet İttifakı'nın temsilcilerinin şunu bilmesi gerekiyor: Bu cevapsız bırakılacak bir mesele değildir! Buradan CHP’li ve İYİ Partili aktörlere soruyorum, Selahattin Demirtaş'tan korkuyor musunuz? Oy kaygısı için mi bu 'ayar vermeye' sessiz kalıyorsunuz?"

Meral Akşener'den 3'üncü ittifak açıklaması

KAYNAK: AA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63