HDP'li vekiller ve troller acılı annelerle alay etmeye başladı!

HDP'nin Diyarbakır'daki binası önünde oturma eylemi yapıp, dağa kaçırılan evlatlarının geri getirilmesini isteyen acılı aileler, HDP'li vekiller ve troller tarafından alay konusu yapılmaya başlandı. Düzmece videolar çekip sosyal medyaya yükleyen trollerle HDP'li vekiller sistemli bir şekilde paslaşarak ailelerle dalga geçiyor.

11 Eylül 2019 Çarşamba 00:28
HDP'li vekiller ve troller acılı annelerle alay etmeye başladı!

Çocukları HDP'lilerin desteğiyle dağa kaçırılan ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki oturma eylemi 15 gündür sürüyor.

 

 

ÇOCUKLARINI ÇALDIKLARI AİLELERLE DALGA GEÇMEYE BAŞLADILAR

Sayının giderek artmasıyla birlikte köşeye sıkışan HDP'liler, ailelerle dalga geçmeye başladı.

 

 

HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, HDP'li bir trolün paylaştığı video üzerinden pişkince bir tweet attı.

SİSTEMLİ BİR KAMPANYA BAŞLATILDI

Söz konusu troll hesap tarafından yayınlanan videoda, Fransa'da Boeing firmasında çalıştığını söyleyen bir HDP trolü, firmadan alacağını alamadığı için HDP binası önünde eylem yapacağını söylüyor ve acılı annelerle alay ediyor.

HDP'Lİ VEKİLLER EVLAT ACISI YAŞAYAN KÜRT AİLELERLE DALGA GEÇİYOR

Bu videoyu paylaşarak "İl binamız herkese açıktır. Bekleriz:))" notunu düşen HDP'li vekil Meral Danış Beştaş'ın tweetinin altında ise diğer troller tarafından sistemli bir şekilde, acılı anneleri hedef alan alaycı tweetler yağdırılıyor.

"KOLAY GELSİN" DİYEREK ALAY ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde de, HDP binasına giriş yapan HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz, acılı ailelerin yanından geçerken 'kolay gelsin' demiş ve bu hareketi büyük tepki çekmişti

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63