İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma genelgesi! İşte tüm detaylar

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine "Tam kapanma Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. İşte tüm detaylar...

27 Nisan 2021 Salı 00:41
İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma genelgesi! İşte tüm detaylar

Covid-19  virüsünün  mutasyona  uğrayan  yeni  varyantlarısonrasında  artan  bulaşıcılığıyla birlikte Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla yeni tedbirlerin alınması gerekmiş  ve  13  Nisan  2021  tarihli  Cumhurbaşkanlığı  Kabinesi  toplantısında  alınan  kararlar doğrultusunda 14 Nisan 2021 Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine girilmiştir.

Gelinen aşamada temel usul ve esasları 14.04.2021 tarih ve 6638 sayılı Genelgemizle belirlenen kısmi kapanma tedbirleri sonrasında salgının artış hızının önce yavaşladığı, akabinde durduğu, son günlerde ise bir düşüş eğilimine girdiği görülmektedir.

Bu  çerçevede  26.04.2021  tarihinde  Sayın  Cumhurbaşkanımızın  başkanlığında  toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda; hali hazırda uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek tam kapanma döneminegeçilecektir. 29 Nisan 2021 Perşembegünü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesigünü saat 05.00’e kadar sürecek  olan  tam  kapanma  döneminde ülke  genelinikapsayacak  şekilde  aşağıdaki  tedbirlerin alınması gerektiği değerlendirilmektedir.



Ayrıntılar geliyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63