İsmail Demir'den açıklama: Gülüp geçiyoruz...

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yaptırım ve ambargolarla ilgili açıklama yaptı.

13 Nisan 2021 Salı 23:24
İsmail Demir'den açıklama: Gülüp geçiyoruz...

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ''Kanada, Türkiye'ye yönelik olarak SİHA parçalarının dondurulan ihracat izinlerini tamamen iptal etti' haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

DEMİR: GÜLÜP GEÇİYORUZ...

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Demir, ''Bize uygulanan yaptırımlara ve ambargolara gülüp geçiyoruz. Buna en iyi örneklerden birisi de Aselsan tarafından üretimini başlattığımız İHA kamerası CATS. Bu konuda hiçbir ülkeye bağlılığımız kalmamıştır.'' ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'dan çok sert tepki! Şam şeytanları gibi...


'O ÜLKELERE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

Hiç kimsesnin Türkiye'yi hedefinden döndüremeyeceğini belirtyen Demir, ''Bu durum bize ve milletimize bir kez daha gösterdi ki, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan liderliğinde güçlü şekilde yoluna devam eden Savunma Sanayiimiz, uluslararası aktörlerin tutarsız uygulamalarıyla mücadelesine devam edecektir. Bu ambargolarla neye ihtiyacımız olduğunu, hangi ürünü millileştirmemiz gerektiğini daha iyi görüyor ve çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Bu açıdan o ülkelere ayrıca teşekkür ediyoruz. Hiç kimse bizi Tam Bağımsız Savunma Sanayii hedefimizden döndüremeyecektir.'' ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63