İsmail Kılıçarslan'dan Can Dündar'a müthiş cevap

İngiltere'de eski Başbakan Winston Churchill'in doğduğu saraydan değeri 1 milyon sterlini geçen altın klozetin çalındı. Bunun üzerinden algı yapmak isteyen vatan haini Can Dündar'a Şair - yazar İsmail Kılıçarslan'ın verdiği cevap sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir beğeni aldı.

15 Eylül 2019 Pazar 13:52
İsmail Kılıçarslan'dan Can Dündar'a müthiş cevap

İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan’ın tasarladığı çağdaş sanat sergisi dâhilinde sergilenen   18 karat altından yapılmış klozet bu sabah çalındı. Winston Churchill’in doğduğu odanın karşısında yer alan klozet, ziyaretçiler tarafından da kullanılabiliyor. Dünya gündeminin konuştuğu bu konu sonrası vatan hainliğinden cezası bulunan firari Can Dündar kendi sosyal medya hesabından " Uh, bi an bizim saray sandım.. " diye yazdı.

Şair - yazar İsmail Kılıçarslan bu sözler üzerine "Zaten senin saray yahu. Yanılmamışsın." diyerek Dündar'a tarihi bir kapak yaptı. Kılıçarslan'ın bu tweeti binlerce kullanıcı tarafından beğenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63