İstanbul dahil bir çok ilde yüz yüze eğitime son dakika kar engeli!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı ve fırtına nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 17 Şubat'a kadar ara verildiğini bildirdi. Edirne, Sakarya, Kastamonu ve Balıkesir'de bir gün, Tekirdağ ve Bursa'da 2 gün okullar tatil edildi.

14 Şubat 2021 Pazar 19:01
İstanbul dahil bir çok ilde yüz yüze eğitime son dakika kar engeli!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “Son aldığımız meteoroloji verilerine göre; hemşehrilerimizin ve öğrencilerimizin olumsuz hava koşulları sebebiyle mağduriyet yaşamaması için; resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimiz, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kurslarımız ile özel okullardaki takviye kurslarımız da dahil olmak üzere bütün eğitim kurumlarında ‘yüz yüze eğitim’ faaliyetlerine 17.02.2021 Çarşamba gününe kadar ara verilmiştir” dedi.

İstanbul'da eğitime kar nedeniyle iki gün ara verildi.

Açıklama İstanbul Valiliğinden geldi. ''Bütün eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 17.02.2021 Çarşamba gününe kadar ara veriyoruz'' ifadelerine yer verildi. 

Tekirdağ Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, kar ve buzlanma nedeniyle ulaşımda risk oluşabileceği, 15 şubat pazartesi günü başlaması planlanan yüz yüze eğtimin 2 gün ertelendiği belirtildi.

Balıkesir, Sakarya ve Çanakkale'de de eğitime Salı günü başlanacak.

Kastamonu'da etkisini artırması beklenen kar nedeniyle yarın yüz yüze eğitime ara verildi. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde 15 Şubat Pazartesi günü yoğun kar yağışı beklendiğinden il merkezi ile merkez ilçeye bağlı köylerde yüz yüze eğitim ile destekleme ve yetiştirme kurslarına bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, tüm sınıflarda uzaktan eğitime devam edileceği kaydedildi.

Ayrıca 3 kentte de kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personel idari izinli sayılacak.

KAYNAK: AJANSLAR

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63