İstanbul'da yüzlerce polisle şafak operasyonu

İstanbul'da şafak vakti uyuşturucu operasyonu düzenlendi. 6 ilçede gerçekleştirilen 200 polisin katıldığı operasyona özel harekat ekipleri ve polis helikopteri de destek verirken, operasyon kapsamında 35 adrese baskın yapıldı.

07 Eylül 2020 Pazartesi 07:20
İstanbul'da yüzlerce polisle şafak operasyonu

İstanbul genelinde sabah saatlerinde Esenler merkezli Arnavutköy, Güngören, Bağcılar, Bayrampaşa ve Küçükçekmece ilçelerinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

35 ADRESE BASKIN

6 ilçede daha önceden belirlenen 35 adrese baskın yapıldı.İstanbul'da sabah saatlerinde 6 ilçede uyuşturucu operasyonu düzenlendi.



200 POLİS KATILDI

200 polisin katıldığı operasyona özel harekat ekipleri ve polis helikopteri de destek verdi. Hassas burunlu narkotik köpekleri de baskın yapılan adreslerde aramalara katıldı.

Öte yandan Esenler'de gözaltına alınan bir kişinin evinde pompalı tüfek ve fişek ele geçirildi. Operasyona polis helikopterleri de destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63