İşte CHP'nin adayı İmamoğlu'nun gerçek yüzü!

Yunan basının CHP adayı için kullandığı "Ekrem İmamoğlu: İstanbul'u fetheden Yunan" ifadelerine hiçbir şekilde tepki göstermeyen Ekrem İmamoğlu, dün katıldığı televizyon programında çıtayı yükselterek AK Parti Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya hakaretler etti. Peki Tevfik Göksu, Trabzonlulara ne dedi? İşte yanıtı...

21 Mayıs 2019 Salı 17:31
İşte CHP'nin adayı İmamoğlu'nun gerçek yüzü!

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Yunan internet siteleri İmamoğlu’nu “Pontus kökenli bir Rum” olarak tanıttı ve “İstanbul’u fetheden Yunan” başlığıyla manşetlerine taşıdı.

 

 

İngilizce olarak yayın yapan Yunan Themanews isimli internet sitesi, CHP'li belediye başkan adayı için "Ekrem İmamoğlu: İstanbul'u fetheden Yunan" başlığını attı. İmamoğlu'nun Trabzonlu olduğunu ve kökenlerinin Pontus olduğunu yazan haber sitesi, "Pontus kökenleri taşıyan ve Yunanca konuşan Konstantinapolis'in yeni belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en güçlü olduğu ve kendi adayı Binali Yıldırım'ı desteklediği İstanbul'un fatihi oldu" ifadelerini kullandı.

 

 

İFADELERDEN RAHATSIZ OLMADI

Bugüne kadar hiçbir şekilde bu başlıklardan rahatsız olduğunu dile getirmeyen CHP adayı Ekrem İmamoğlu, kendisine bu haberler sorulduğunda ise konuyu saptırmaya, kendisine bu soruyu soranlara hakaret etmeye başladı.

TEVFİK GÖKSU'NUN SÖZLERİ ÇARPITILDI

Son olarak AK Parti Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun gerçekleştirdiği konuşmasında Ekrem İmamoğlu ve Trabzonlular hakkında sarf ettiği sözler saptırılarak Göksu hedef haline getirilmemeye çalışıldı.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu’nun CHP İstanbul Belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu üzerinden Trabzonlular ile ilgili açıklaması büyük tartışma yarattı. Göksu’nun bu sözleri muhalif çevrelerce, "Trabzonlulara hakaret" şeklinde çarpıtılarak lanse edildi.

Katıldığı bir iftar programında konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

İmamoğlu'nun kazanmasına en çok Yunan medyasının sevindiğini ifade eden Göksu daha sonra İmamoğlu'nun nereli olduğunu iftar programına katılan vatandaşlara sordu. Vatandaşlardan “Trabzon” cevabını alan Göksu “E hesap başka” dedi.

AHMET HAKAN KONUYU AÇINCA AYARI BOZULDU

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk oldu. Ahmet Hakan, Yunan gazetesinin İstanbul seçimleriyle ilgili attığı manşeti ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun çarpıtılan sözlerini sorunca sert tartışmalara neden oldu. İmamoğlu, soruya cevap veremeyince 'Bu konuyu kapatalım, başka soruya geçelim' diyerek geçiştirmeye çalıştı ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya hakaret etmeye başladı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

İmamoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya hakaretlerinin ardından sosyal medyada #TevfikGöksuAdamdır etiketiyle destek mesajları yağdı. Vatandaşlar sosyal medyada CHP adayına sert tepki gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63