İtalya - İngiltere! Muhtemel 11'ler

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın(EURO 2020) finalinde İngiltere ile İtalya şampiyon olabilmek için kozlarını paylaşıyor.

11 Temmuz 2021 Pazar 10:31
 İtalya - İngiltere! Muhtemel 11'ler

EURO 2020 yarı finalinde rakiplerini alt eden İngiltere ve İtalya final maçında karşı karşıya geliyor. Wembley Stadı'nda oynanacak ve saat 22:00'de başlayacak maçı Hollandalı hakem Björn Kuipers yönetecek.

EURO 2020'ye D Grubu'nda başlayan İngiltere 7 puanla lider olarak rakiplerinin önünde 1. oldu. Son 16 turunda Almanya'yı 2-0 ile geçen İngilizler çeyrek finalde Ukrayna'ya farklı tarife uygulayarak 4-0'la turnuva dışına itti. Yarı finalde Danimarka'yı uzatmalarda 2-1 ile geçen İngiltere adını finale yazdırdı.

İtalya oynadığı futbol ve sahada gösterdiği mücadeleyle finale kadar gelmeyi sonuna kadar hak etti. EURO 2020 yolculuğuna milli takımımızın da içinde olduğu A Grubu'nda başlayan İtalya grubu 9 puanla lider tamamladı. Son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup eden İtalyanlar çeyrek finalde Belçika engelini de aynı skorla geçti. Yarı finalde İspanya'yı penaltılar sonucunda mağlup eden İtalya adını finale yazdırdı. 

Dev final öncesinde İtalya'da Spinazzola sakatlığı nedeniyle yok, İngiltere'de ise Foden'ın hafif sakatlığı bulunuyor.

İTALYA - İNGİLTERE

Muhtemel 11'ler

İTALYA: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson; Barella, Jorginho, Verratti; Chiesa, Immobile, Insigne.

İNGİLTERE: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Phillips; Saka, Mount, Sterling; Kane.

STAT: Wembley Stadı
SAAT: 22:00
HAKEM: Björn Kuipers
YAYIN: TRT 1

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63