JPMorgan'dan heyecanlandıran Türkiye açıklaması: Sadece 4 ülke başaracak

ABD'li yatırım bankası JPMorgan, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu dört ülkenin salgın öncesi dönemlere daha hızlı döneceğini tahmin ediyor.

09 Temmuz 2021 Cuma 09:57
JPMorgan'dan heyecanlandıran Türkiye açıklaması: Sadece 4 ülke başaracak

JPMorgan salgın öncesi hareketlilik seviyesine en hızlı ulaşacak gelişmekte olan ülkeler arasında Türkiye, Singapur, Hindistan ve Brezilya'nın bulunduğunu belirtti.

ABD'li banka tarafından yayımlanan raporda, salgın öncesi döneme dönmesi en uzun süre alacak ülkeler arasında Filipinler, Peru, Güney Afrika, Tayland ve Kolombiya'nın bulunduğu ifade edildi.

Raporda yer alan değerlendirmede, normale dönüş için gerekli olan aşı eşiklerinin ülkeden ülkeye değiştiği bu yüzden sonuçların ülkelerin performansına göre değerlendirilmesi gerektiği ifade edildi.

Bakan Elvan, İngiliz şirketlerin yöneticileriyle bir araya geldiBakan Elvan, İngiliz şirketlerin yöneticileriyle bir araya geldi

Turizmde yüzler gülüyor! Yüzde 190’lık artış varTurizmde yüzler gülüyor! Yüzde 190’lık artış var

Merkez Bankası rezervleri açıkladıMerkez Bankası rezervleri açıkladı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63