Katolik Başpiskopos Yulio İsrail askerlerini taşlayanlar arasında!

Melkite Rum Katolik Kilisesi Başpiskoposu Abdullah Yulio'nun İsrail işgal güçlerine taş atarken çekilen fotoğrafı sosyal medyada büyük ses getirdi.

15 Mayıs 2021 Cumartesi 20:08
Katolik Başpiskopos Yulio İsrail askerlerini taşlayanlar arasında!

İsrail güçlerinin Gazze’deki katliamları devam ederken Filistinlilerin haklı davasına destek veren vicdanlar seslerini duyurmaya başladı.

Batı Şeria’daki protestolarda hiç alışık olunmayan bir kare terör devletinin tüm insanlık ve dinler için geldiği tehdit seviyesini göstermesi açısından evrensel bir mesaj taşıyordu.

MELKİTE RUM KATOLİK KİLİSESİ BAŞPISKOPOSU ABDULLAH YULIO

Terör devletinin işgali altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kenti girişindeki Beit El kontrol noktası yakınında toplanan Filistinlillerin arasında Melkite Rum Katolik Kilisesi Başpiskoposu Abdullah Yulio da vardı.

"Bin fotoğrafa bedel sembolik bir kare" şeklinde sosyal medyada yayılan fotoğrafta Yulio'nun elinde Filistin bayrağı taşırken yerde taş arar vaziyetteki görüntüsü bütün insanlığa mesaj veriyor.

Yulio: Kudüs Filistin'in ebedi başkentidir
YULIO: KUDÜS FİLİSTİN'İN EBEDİ BAŞKENTİDİR

Geçen yıl da Yulio, Ramallah'ta Filistinlilerle birlikte "Kudüs Filistin'in ebedi başkentidir" yazan tabelayı tutarak Trump'ın "Yüzyılın işgal planını" protesto etmişti.

Katil İsrail ordusu ezanı susturamadı

Çarpıcı makale: İsrail, tarihten silinecek, ey haydutlar Osmanlı torunları geliyor...

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63