Kılıçdaroğlu'na Babacan şoku! Toplantı karıştı, istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekibinde kritik bir istifa geldi. İddialara göre, Kılıçdaroğlu'nun ekonomi kurmaylarıyla yaptığı toplantıda Ali Babacan çıkışı istifaya neden oldu.

15 Ocak 2021 Cuma 00:34
Kılıçdaroğlu'na Babacan şoku! Toplantı karıştı, istifa etti

CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ekonomist Prof. Dr. Mehmet Hasan Eken sosyal medya hesabından istifa kararı aldığını duyurdu.

 

Twitter’dan açıklama yapan Eken, “Gördüğüm lüzum üzerine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Başdanışmanlığı gorevimden istifa ettim. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur” ifadelerini kullandı.
 

Kılıçdaroğlu'nun dilencileri bakın kim çıktı! Yılın skandalına aday olur


TOPLANTI KARIŞTI, İSTİFA ETTİ
 
CHP'ye yakın kaynaklardan edinilen kulis bilgisine göre, Kılıçdaroğlu'nun ekonomi kurmaylarıyla yaptığı rutin toplantılardan birinde "AKP'nin ekonomi politikalarını eleştirin, Babacan dönemini de eleştirebilirsiniz ancak ismini verip onu direkt suçlamayın." dediği ve Kılıçdaroğlu'nun ekonomi başdanışmanı Prof. Dr. Eken'in istifa kararını bunun üzerine aldığı iddia ediliyor.

İSTİFALARIN ARKASI GELECEK İDDİASI

Kılıçdaroğlu'nun, Babacan hassasiyetinin daha fazla istifa getireceğini, hatta CHP içerisinde önemli isimlerin de istifa edecekler arasında olduğu iddia edilen kulis bilgileri arasında. CHP'ye yakın kaynaklar, Kılıçdaroğlu'nun, Babacan'ın ekonomi politikalarına ilgi göstermesini ideolojik bir sapma olarak değerlendiriyor ve CHP'nin ekonomi politik alanda bir kimlik sorunu yaşadığını iddia ediyorlar.

 

 

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63