Kiliseye saygısızlıkla ilgili Valilik'ten son dakika açıklaması

İstanbul Valiliği, Surp Takavor Kilisesi'ne giriş kapısı üzerine çıkarak uygunsuz davranışlar sergiledikleri tespit edilen 3 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

12 Temmuz 2021 Pazartesi 11:10
Kiliseye saygısızlıkla ilgili Valilik'ten son dakika açıklaması

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Valiliği, Surp Takavor Kilisesi'ne giriş kapısı üzerine çıkarak uygunsuz davranışlar sergiledikleri tespit edilen 3 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

AK PARTİ: MABEDLERE YAPILAN SAYGISIZLIK HERKESE KARŞI SAYGISIZLIKTIR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kilise duvarının üstünde dans edilmesine ilişkin, "Surp Takavor Kilisesi'ne yönelik bu saygısızlığı kınıyoruz. Mabedlere yapılan saygısızlık herkese karşı saygısızlıktır." açıklamasında bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten kilise duvarının üstünde dans edilmesine tepkiAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten kilise duvarının üstünde dans edilmesine tepki

CUMHURBAŞKANLIĞI: HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Kadıköy Surp Takavor Kilisesi'ne yapılan saygısızlığı kınıyoruz. Din ve vicdan hürriyeti asıldır. Mabedler kutsaldır, dokunulmazdır. Bu saygısızlığı yapanlar hukuk önünde hesap vereceklerdir. Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de bu tür kışkırtmalara prim vermeyecektir." paylaşımında bulundu.

Ayrıntılar geliyor...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63