Kim Jong ortaya çıktı! Trump'tan tek cümlelik yorum!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un haftalarca görülmemesi dünyanın dört bir köşesinde ‘öldü’ iddialarını kuvvetlendirmişti. Kuzey Kore devlet ajansı bu iddialara Kim’in fabrika açılışındaki fotoğraflarını yayınlayarak iddialara son noktayı koymuştu. Bu gelişmeler üzerine ABD Başkanı Donald Trump’tan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

03 Mayıs 2020 Pazar 02:15
Kim Jong ortaya çıktı! Trump'tan tek cümlelik yorum!

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'un günler sonra fotoğraflarının medyaya servis edilmesi hakkında ABD Başkanı Donald Trump'tan da açıklama geldi.

"ONUN GERİ DÖNDÜĞÜNÜ GÖRMEKTEN MEMNUNUM"

Konuyla ilgili tweet atan Trump "Onun geri döndüğünü ve iyi olduğunu görmek beni bilhassa memnun etti" yorumunu yaptı.



ABD Başkanı 29 Nisan'da Kim Jong-un'un öldüğü hakkında çıkan iddiaların sorulması üzerine "Bu konuda bir fikrim var ama size şu an söyleyemem. Onun iyi olmasını diliyorum. Kim cumartesi günü bir açıklama yapmadı, belli ki yapamadı" diye konuşmuştu.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63