Kovid-19'un sıfır noktasında tehlikeli bir şey yaşandı! Olağan dışı bir durum tespit edildi

Yeni tip koronavirüsün çıkış noktası olan Çin'in Wuhan kentinde bulunan Wuhan Viroloji Enstitüsü'nde gerçekleşen "olağan dışı bir durum" tespit edildi. Ekim 2019'da laboratuvar içerisinden hiçbir cep telefonu sinyali gelmediği öğrenilirken, bu süreçte laboratuvarda "tehlikeli bir şey" yaşanmış olabileceği düşünülüyor.

10 Mayıs 2020 Pazar 13:25
Kovid-19'un sıfır noktasında tehlikeli bir şey yaşandı! Olağan dışı bir durum tespit edildi

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm insanlığı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsün ilk olarak nereden çıktığına ilişkin tartışmalar sürüyor.

 

BİR AY BOYUNCA LABORATUVAR İÇERİSİNDEN CEP TELEFONU SİNYALİ ALINAMADI

Yeni yapılan bir araştırmaya göre, Ekim 2019'da Wuhan Viroloji Enstitüsü'nden hiçbir cep telefonu sinyali alınmadığı öğrenildi. Amerikan NBC News'te yer alan habere göre; 7-24 Ekim 2019 tarihleri arasında laboratuvardan hiçbir sinyal alınamazken, bu duruma "6-11 Ekim tarihleri arasında tesiste gerçekleşen tehlikeli bir olayın sebebiyet verdiği" ve laboratuvarın geçici olarak kapatıldığı düşünülüyor.

 

"ŞİMDİLİK 'VİRÜS WUHAN'DAN ÇIKTI' TEZİNİ DESTEKLEMİYOR"

ABD'li ve İngiliz istihbarat ajanslarının söz konusu iddiayı içeren raporları incelemeye aldığı belirtilirken, gerçekliği henüz resmen kanıtlanmamış olan bu durumun "Kovid-19'un Wuhan Viroloji Laboratuvarı'ndan çıktığı" tezini şimdilik desteklemediği kaydedildi.

"VİRÜSÜN ÇIKIŞ NOKTASI" TARTIŞMASI

Kovid-19'un çıkış noktasıyla ilgili olarak şimdiye dek net bir bulguya ulaşılamazken, virüsün Wuhan'daki bir canlı hayvan pazarından ya da adı geçen laboratuvardan çıkmış olabileceği tezleri üzerinde duruluyor.

Fransa'da ilk vakanın izini süren doktorlar inanılmaz sonuca ulaştı: 27 Aralık 2019'da başladı

FRANSA'DA ORTAYA ÇIKAN VERİ, ÇİN'İ DAHA DA ŞÜPHELİ HALE GETİRDİ

Çin'de ilk vakanın 17 Kasım'da tespit edildiği açıklanmış, fakat Fransa'daki ilk vakanın Aralık 2019'da görüldüğünün anlaşılması üzerine Çin'in sunduğu takvimin şüpheli olduğu düşünülmeye başlanmıştı.

PAYLAŞILAN VE DAHA SONRA SİLİNEN FOTOĞRAFLAR

Salgının başladığı Çin'in Hubei eyaletine bağlı Wuhan kentindeki Viroloji Enstitüsü'ne ait bir buzdolabında, koronavirüs ailesine mensup virüsler ile birlikte, toplam 1500 farklı virüsün muhafaza edildiğini gösteren fotoğraf karesi yayımlanmıştı. Söz konusu fotoğrafın 2018 yılındaki Çin Haber Ajansı tarafından Twitter üzerinden paylaşıldığı ve daha sonra silindiği ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: HABER7, AKŞAM

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63