Macron'dan küstah sözler: Bu yasadışı! Türkiye son versin!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, 'Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki yasadışı faaliyetlerini sonlandırması gerekiyor' diyerek gülünç bir hadsizliğe imza attı. Daha önce Suriye konusunda da, üstüne vazife olmayan çıkışlarda bulunan Macron, Türkiye'nin meşru haklarını koruma hamleleri için, 'AB bu konuda zayıflık göstermeyecek' dedi.

15 Haziran 2019 Cumartesi 03:36
Macron'dan küstah sözler: Bu yasadışı! Türkiye son versin!

Güney Avrupa ülkelerinin liderlerini bir araya getiren Malta'daki AB zirvesinin ardından konuşan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Kıbrıs Rum Kesimi'yle tam bir dayanışma içinde olduğunu belirterek Rum Kesimi'nin egemenliğine saygı duyulması konusundaki kararlılığını vurguladı.

 

 

HADSİZCE SÖZLER: TÜRKİYE FAALİYETLERİNE SON VERSİN!

Macron, Türkiye'yi Doğu Akdeniz bölgesindeki faaliyetlerine son vermeye çağırırken, “Tamamen Kıbrıs’la dayanışma içindeyiz ve egemenliğine destek veriyoruz. Türkiye, Kıbrıs’ın münhasır ekonomik bölgesindeki yasadışı faaliyetine son vermeli. Avrupa Birliği bu konuda zayıflık sergileme niyetinde değil” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63