'MAHREM' TRT1'de başladı: Oda TV'nin 'yalanı' tekrar alay konusu oldu!

TRT'nin belgesel setini 'silahlı kamp' olarak göstererek algı operasyonu hedefleyen Oda Tv'nin yalanı çok geçmeden ortaya çıkmış ve medyada 'Oda TV haberciliği' alay konusu haline gelmişti. 'MAHREM' bu akşam TRT1 ekranlarında yayınlandı.

15 Temmuz 2021 Perşembe 02:42
'MAHREM' TRT1'de başladı: Oda TV'nin 'yalanı' tekrar alay konusu oldu!

TRT ekranlarında bu akşam ilk bölümü yayınlanan, FETÖ’nün karanlık mahrem yapılanması, örgütün tüm ihanetlerini anlatacak olan “MAHREM” belgeseli birkaç hafta önce Oda TV'nin yalan haberciliğine konu olmuştu. Oda TV'nin skandal suçlamaları sosyal medyada tekrar alay konusu oldu.

Caner Taşpınar imzalı köşe yazısını manşetine taşıyan Oda TV, İstanbul'da Kadem Vakfı'na ait Ateşehir Kız Öğrenci Yurdu önünde çekilen bir fotoğrafın üzerinden vakfı silahları saklamakla suçlamış ve medyada dalga konusu olmuştu.

Fotoğrafları askeri uzmanlara incelettiklerini ve silahların gerçek olduğunu ileri süren Oda TV, haberde silahların iki kişi tarafından kamyonlara yüklendiğini "çevre sakinleri ve öğrencilerin uzun menzilli, ağır silahları görünce şoke olduğunu" ileri sürmüştü.

HAZİRAN ÇEKİMLERİ İÇİN GETİRMİŞTİK

Haberlerin kasıtlı olarak yapıldığını kaydeden dizinin yapımcısı Halis Cahit Kurutlu, “İki yıldır üzerinde çalıştığımız projeydi. Biz senaryoya göre birçok mekan için vatandaşlardan bile ricada bulunuyorduk. Bize büyük odaları olan bir yapı lazımdı. Bu yurtta iki yıldır pandemi ve tadilat nedeniyle kapalıymış. Konu FETÖ olunca bize çekim için izin verdiler. İlk Nisan’da sonra Mayıs ve en sonuncusunda 20-24 Haziran’da geldik. Toplamda 12 gün kullandık ya da kullanmadık. Haziran sahneleri için silahları getirdik” dedi.

FETÖ’YÜ DEĞİL ODA TV’Yİ RAHATSIZ ETTİK

Oda TV'nin haberine ise tepki senarist Halis Cahit Kurutlu'dan gelmişti. Kurutlu, silahların "Mahrem" aldı belgesel projesi için hazırlandığını ve gerçek olmadığını ifade ederek, şunları söylemişti:

"Yaklaşık 2 yıldır çalıştığımız, FETÖ’nün “Mahrem” yapılanmasını, örgütsel şemasını anlatan, Türkiye tarihinde bir ilk olarak itirafçıların yüzü açık röportajları alınan “Mahrem” projesine Temmuz ayında yayınlanınca FETÖ’den büyük tepki bekliyorduk fakat ilk ses Oda TV’den geldi.''

BAYRAKTAR, ODA TV'Yİ TİYE ALDI

Twitter üzerinden paylaşılan habere yanıt veren Bayraktar, "Ankara KADEM yurdundan son görüntüler geldi.

İçerde alev püskürten ejderhalar olduğu da söyleniyor...." ifadeleri ile Game of Thrones dizisinden ejderha fotoğrafını paylaştı. Bayraktar'ın paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

MAHREM TRT1 EKRANLARINDA YAYINLANDI!

FETÖ’nün karanlık mahrem yapılanması, örgütün tüm ihanetleri “MAHREM” belgeselinde ortaya konuyor. “MAHREM”, ilk bölümüyle bu akşam 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63