Meclis’te gider rekoru yine CHP’lilerde

Meclis’e 2 milyon liralık telefon faturası ödeten CHP vekiller bu sefer de rekor posta giderleriyle gündeme geldi.

13 Temmuz 2019 Cumartesi 06:49
Meclis’te gider rekoru yine CHP’lilerde

TBMM Başkanlık Divanı toplantısında, milletvekillerinin posta giderlerine ait mayıs ayı faturası ile ilgili hazırlanan rapor sunuldu. Raporda CHP’li milletvekillerinin posta harcamaları, diğer vekillere oranla daha yüksek çıktı. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun, mayıs ayı posta gideri faturası 22 bin 753 lira 52 kuruş olurken, Manisa milletvekilleri Özgür Özel’in posta gideri 19 bin 235 lira 56 kuruş, Ahmet Vehbi Bakıroğlu’nun 19 bin 234 lira 8 kuruş, Bekir Başevirgen’in ise 19 bin 234 lira 8 kuruşu buldu. CHP’li Manisa milletvekillerinin, mayıs ayında Manisa’ya yaklaşık 39 bin mektup gönderdiği öğrenildi. CHP’li vekiller Özgür Özel, Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen’in imzasının bulunduğu Ramazan Bayramı öncesi bayram tebriği olarak gönderilen mektuplarda, İstanbul’da oy kullanacak seçmenlerden Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’na destek istedikleri de belirtildi.

Meclis’e 2 milyon liralık telefon faturasını ödetmesiyle gündeme gelen CHP’li Elif Doğan Türkmen kamuoyunun tepkisini çekmişti.

Türkiye

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63