Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitim duyurusu! İşte alınan kararlar

Koronavirüs risk haritasının güncellenmesinin ardından, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitimle ilgili son dakika açıklaması geldi.

29 Mart 2021 Pazartesi 22:42
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitim duyurusu! İşte alınan kararlar

Milli Eğitm Bakanlığı, Başkan Erdoğan'ın yeni kararları açıklaması ve risk haritasının güncellenmesinin ardından alınan kararları duyurdu.

İŞTE ALINAN KARARLAR;

YERİNDE KARAR DEVAM EDECEK

Eğitimde "yerinde karar" uygulaması kapsamında yüz yüze ve uzaktan eğitim faaliyetlerine il bazlı kararlarla devam edilecek
 

Türkiye'nin risk haritasında 58 il kırmızıya döndü! İşte il il son durum


YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLANDIĞI GİBİ DEVAM EDECEK

Tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8. ve 12. sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitim daha önce açıklandığı şekilde devam edecek

Özel gereksinimli öğrenciler için hizmet veren özel eğitim okul ve sınıfları ülke genelinde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edilecek. Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki eğitim kurumlarında mevcut kararlar uygulanmaya devam edecek.

SINAV AÇIKLAMASI

Okullardaki sınav uygulaması da takvim doğrultusunda devam edecek

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SON DAKİKA, YÜZ YÜZE EĞİTİM

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63