Milyonlar ekrana kilitlendi! Tarihi rakamlar açıklanadı

Televizyon yayınları resmi ölçüm verisinin sağlanması hizmetini veren Kantar Media 22 Nisan Çarşamba günü verileri ile ilgili detayları paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 22 Nisan'da yaptığı açıklamalar son zamanlarda en yüksek izlenme ratinglerine ulaştı. Bakan Fahrettin Koca'nın açıklama yaptığı yayının 15.182.000 kişi tarafından izlendiği açıklandı.

30 Nisan 2020 Perşembe 19:04
Milyonlar ekrana kilitlendi! Tarihi rakamlar açıklanadı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 22 Nisan Çarşamba günü Bilim Kurulu toplantısının ardından kameralar karşısına geçerek gündeme dair açıklamalarda bulunup son verileri tüm kamuoyu ile paylaşmıştı. 

YAYIN REKOR KIRDI

Bakan Fahrettin Koca'nın açıklamalarda bulunduğu 22 Nisan tarihli yayın Kantar Media verilene göre rekor kırarak günün en çok izlenenleri arasında girdi. 

EN AZ 15 MİLYON KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

Yayımlanana raporda Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamasının tamamen veya kısmen yapılan ve ölçülen yayınlarının sonucunda toplam 15.182.000 kişi tarafından izlendiği gözlendi. 

Yayınlandığı tüm kanallarda yayınların ortalama reyting’i %10.4 olarak belirlendi. Yayını kişi başı izleme süre de 14.5 dakika olarak açıklandı.

TEK BİR PROGRAM OLSAYDI TÜM KİŞİLERDE İLK 3'TE OLACAKTI

Eğer tüm bu izlenme oranı tek bir program olarak gerçekleşmiş olsaydı, 22 Nisan 2020 ölçüm sonuçlarına göre Bakan Fahrettin Koca'nın açıklama yaptığı yayın tüm kişilerde ilk 100 sıralamasında 3. sırada yer alacaktı.  

 

 

Sağlık Bakanı’nın açıklamasını izleyenlerin cinsiyet, yaş, çalışma durumu, eğitim, ses ve bölge bazında profilleri evrendeki kişi sayısı ve yüzde dağılımlarına aşağıdaki tabloda yer verildi; 

YAYINA GİRDİĞİ ANDA TÜM KANALLARIN İZLENME ORANLARI ARTTI

Açıklanan raporda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklama yaptığı programının yayına girdiği tüm kanallarda yayın öncesine göre izlenme oranları arttığı, yayının sona ermesi ile de hemen tüm kanallarda izlenem oranlarında düşüş olduğu gözlemlendi. 

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63