MSB son dakika duyurdu: Büyük operasyon başladı! PKK'ya 'Kapan' darbesi

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı ve Batman İl Jandarma Komutanının bizzat yönettiği operasyona, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat, PÖH ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 795 personel katılıyor

16 Ocak 2020 Perşembe 09:40
MSB son dakika duyurdu: Büyük operasyon başladı! PKK'ya 'Kapan' darbesi

Yurt içinde terörle mücadeleye yönelik olarak İçişleri Bakanlığınca geçtiğimiz hafta  başlatılan Kapan Operasyonları zorlu hava koşullarına rağmen tüm hızıyla devam ediyor. 

 

3 İLDE KAPAN OPERASYONU

Mardin’de “KAPAN-1 BAGOK” ile başlayan operasyonlar, Hatay‘da “KAPAN-2 AMANOSLAR*, Hakkari’de  “KAPAN-3 KAVAKLI* operasyonları ile devam ediyor. 

Kapan operasyonları kapsamında İçişleri Bakanlığınca Batman’da  Mava Barınma Alanında bulunduğu değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla; Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı ve Batman İl Jandarma Komutanının bizzat operasyonu arazide sevk ve idare ettiği, KAPAN-4 Mava Operasyonu başlatıldı.
 
Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat, PÖH ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 795 personel [(52) operasyonel tim] görev alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63