Ömer Çelik, Akşener'e fotoğraflarla cevap verdi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Akşener'in tepki çeken açıklamalarının ardından Filistinlilerin Erdoğan'a ait fotoğraflarını taşıdığı karelere yer verdi.

19 Mayıs 2021 Çarşamba 09:53
Ömer Çelik, Akşener'e fotoğraflarla cevap verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili çirkin sözleri siyasetin gündemine oturmuştu. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzeten Akşener'e, peş peşe tepkiler gelmişti.

Akşener'den Erdoğan'a skandal benzetme!


AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar ile Akşener'in Erdoğan hakkında kullandığı ifadeleri kınadıklarını belirtmişti.

ÖMER ÇELİK FOTOĞRAFLARLA YANIT VERDİ

Çelik'ten yeni bir paylaşım daha geldi.

Çelik, Twitter hesabından 2 fotoğraf yayınladı. Görüntülerde ise ellerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarının olduğu Filistin halkı yer aldı.

"ANNELERİN BAĞRINA BASTIĞI FOTOĞRAF KİM"

Akşener'e bir kez daha tepkisini dile getiren Çelik, o kareleri şu notlarla yayınladı:

"Netanyahu'ya lanet eden Filistinli annelerin bağrına bastığı fotoğraf kim?"

"ZULME KARŞI KİMİN FOTOĞRAFI TAŞINIYOR"

"Çocuk katili Netanyahu lanetleyen Filsitinli direnişçiler ve Mescidi Aksa muhafızları... Zulme karşı bayrağımızı dalgalandırırken kimin fotoğrafını taşıyor."

BİR TEPKİ DE RESUL KURT'TAN 

AK Parti MKYK üyesi Doç. Dr. Resul Kurt sosyal medya hesabından "Bir siyasetçi ancak bu kadar alçalabilir. “Üslubu beyan aynıyla insan”dır. Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hadsiz, saygısız ve sorumsuz ithamınızı size aynen iade ediyoruz. “Testinin içinde ne varsa dışarıya o sızar.” Sofinin ölümü çok dokundu demek ki.." paylaşımında bulundu

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63