Rahmi Turan Beştepe'ye gittiğini iddia ettiği kişiyi açıkladı

Gazeteci Rahmi Turan, Beştepe'ye giden CHP'li ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etti. İddianın sahibi Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Kaynağımın bana söylediğine göre, Saray'da Erdoğan'la görüşen CHP'li isim Muharrem İnce'ymiş. Hatta kaynağım İnce'nin hangi araçla geldiğini, saat kaçta Saray'a girdiğini de söyledi" ifadelerini kullandı. Bu idddiaya Muharrem İnce'den çok sert cevap geldi.

23 Kasım 2019 Cumartesi 00:59
Rahmi Turan Beştepe'ye gittiğini iddia ettiği kişiyi açıkladı

Gazeteci Rahmi Turan'ın,CHP'li bir ismin 9 Kasım'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la 'CHP kurultayı' ile ilgili görüştüğünü iddia eden yazısı siyaset kulislerinde gündem olmuştu. 

Rahmi Turan, "Beştepe'ye giden CHP'li kim?" sorusuna Turan o ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etti.



İNCE'DEN SERT SÖZLER!

Bu açıklamanın ardından konuşan Muharrem İnce, "O kişi ben değilim. Eğer benim görüştüğüme dair bir belge varsa kendimi Taksim'de yakarım" şeklinde konuştu.

Sağlık sorunları için gittiği İngiltere'nin başkenti Londra'da tedavi gören Rahmi Turan iddiasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"ERDOĞAN'LA GÖRÜŞEN İSİM MUHARREM İNCE'YMİŞ"

Sağlık sorunları için gittiği İngiltere'nin başkenti Londra'da tedavi gören Rahmi Turan iddiasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Kaynağımın bana söylediğine göre, Saray'da Erdoğan'la görüşen CHP'li isim Muharrem İnce'ymiş. Hatta kaynağım İnce'nin hangi araçla geldiğini, saat kaçta Saray'a girdiğini, kaçta çıktığını dakika dakika söyledi. Ben de gazetecilik refleksiyle aldığım bu önemli bilgiyi köşemde isim vermeden yazdım. Gelinen durum, bu ismi açıklamamı şart koştu. Ama önemli bir şeyi belirtmek istiyorum. Bu görüşme ve isimler, kaynağımın iddiası. Ben de bu önemli iddiayı Türkiye gündemine taşıdım. Bakalım taraflar şimdi ne diyecek

NE OLMUŞTU?

Sözcü yazarı Rahmi Turan, CHP'li bir ismin gizlice Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittiğini iddia etmiş ve Erdoğan'ın "Senin CHP genel başkanı olman lazım" dediğini öne sürmüştü.Konuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Beştepe'de bir CHP'li ile görüşme" iddialarını bir kez daha yalanlayarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir CHP'li benim makamıma gelmiş. Genel Başkan olabilirim diye benimle müzakere etmiş. Çok açık net kameralar karşımızda. Böyle bir şey olduysa ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, Bay Kemal de CHP'nin başından ayrılacak mı? O da kendisinin ortaya koysun. Buradan meydan okuyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63