Rıdvan Dilmen, F.Bahçe'nin transferini duyurdu!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo'yu kısa süre içerisinde İstanbul'a getireceğini açıkladı.

25 Ağustos 2019 Pazar 00:59
Rıdvan Dilmen, F.Bahçe'nin transferini duyurdu!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki maçın devre arasında yayınlanan 'Yüzde Yüz Futbol' programında, "Luiz Gustavo kısa süre içinde İstanbul'a gelecek deniyor, bilmiyoruz tabii, duyduklarımız bu. Ali Bey'in çok ısrarla peşinde koştuğu bir oyuncu. Önemli oyuncu." ifadelerini kullandı.

"5,5 MİLYON EUROYA ANLAŞMA"

Rıdvan Dilmen'in bu iddiasının ardından flaş bir gelişme daha yaşandı. Fransız basınından La Provence, Fenerbahçe'nin Luiz Gustavo transferi için Marsilya ile anlaşma sağladığını duyurdu. Fransızlar, sarı-lacivertlilerin 5,5 milyon euro karşılığında transfer için el sıkıştığını belirtti. 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63