Rusya'dan Türkiye'ye yeni savaş uçağı teklifi! Jetin modeli açıklandı

Rus devlet şirketi Rostec'in Başkanı Sergei Chemezov yaptığı açıklamada, "Türk meslektaşlarımız arzu duyuyorlarsa, Su-35 avcı uçağı teslimatlarını yapmaya hazırız" dedi.

18 Temmuz 2019 Perşembe 13:05
Rusya'dan Türkiye'ye yeni savaş uçağı teklifi! Jetin modeli açıklandı

Rus devlet şirketi Rostec'in genel direktörü Sergei Chemezov, Türkiye'nin istemesi halinde Su-35 savaş uçakları sevk etmek için çalışmalara başlamaya hazır olduklarını söyledi.

 

 

Chemezov yaptığı açıklamada, "Türk meslektaşlarımız arzu duyuyorsa, Su-35 savaş uçağı teslimatlarını yapmaya hazırız" dedi.

F-35 tehdidi sonrası Rusya'dan Türkiye'ye sürpriz savaş uçağı teklifi

 

 

BENZER AÇIKLAMA DÜN DE GELMİŞTİ

Rusya Başbakan Yardımcısı Yuriy Borisov, Türkiye'ye Rus yapımı savaş uçakları teslim edilmesini içeren bir anlaşma için görüşmeler yapılmasının olası olduğunu belirtmişti.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Türkiye'nin S-400 alımından dolayı F-35 projesinden çıkarılması için sürecin başlatıldığını duyurmuştu.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63