Saadet Partisi'nden dikkat çeken adım! Resmi hesaptan paylaştılar

KKTC'de siyaset gündemine damga vuran görüntülerin yankıları sürüyor. Saadet Partisi resmi hesaptan, MHP liderinin Bahçeli'nin Oğuzhan Asiltürk'ün koluna girdiği fotoğrafı paylaştı.

20 Temmuz 2021 Salı 18:28
Saadet Partisi'nden dikkat çeken adım! Resmi hesaptan paylaştılar

Saadet Partisi İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte KKTC’ye gitti. MHP lideri Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk ile yürüdüğü sırada, Asiltürk'ün koluna girdi.
 

KKTC'de çok konuşulan görüntü! Bahçeli ile kol kola uçaktan indiKKTC'de çok konuşulan görüntü! Bahçeli ile kol kola uçaktan indi


İkili bir süre bu şekilde yürümeye devam etti. Samimi görüntüler sosyal medyada çok konuşulmuştu.


DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞTI!

Çok konuşulan görüntülerle ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi. Saadet Partisi'nin resmi hesaptan, MHP liderinin Bahçeli'nin Oğuzhan Asiltürk'ün koluna girdiği fotoğrafı paylaştı.



Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada, ''Kıbrıs Barış Harekatı’nın 47. yıl dönümü anma etkinliklerine Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Oğuzhan Asiltürk, dönemin İçişleri Bakanı sıfatıyla onur konuğu olarak katıldı. Bu vesileyle Kıbrıs zaferini kutlar,  KKTC halkının Kurban Bayramı'nı tebrik ederiz.'' denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63