Sedat Peker kumpasının detayları ortaya çıktı: Arkasındaki tanıdık isim!

Sedat Peker'in Türkiye'yi karalayan asılsız iddialarının arkasındaki uluslararası perde aralanırken, söz konusu karalama kampanyası kuran kişi ile işleme alındığı yer ortaya çıktı. Kumpas Karadağ'da Dahlan tarafından planlandı.

01 Haziran 2021 Salı 13:17
Sedat Peker kumpasının detayları ortaya çıktı: Arkasındaki tanıdık isim!

Sedat Peker'in Türkiye'yi uluslararası arenada zor durumda bırakmaya çalışan ve nüfuzunu zedelemek amacıyla çektiği videoların arkasındaki örgütlenme deşifre ediliyor. Özellikle BAE merkezli olduğu ifade edilen bu projenin arkasındaki ismin, Körfezdeki pek çok illegal olayın arkasındaki isim olan Muhammed Dahlan olduğu, Dahlan'ın da bu hamleyi Karabağ'da hayata geçirdiği ortaya çıktı.

PROJEDEKİ DAHLAN İZİ

Diriliş Postası'ndan Sabri İşbilen'in özel haberine göre, Sedat Peker'in videolarının temelinin Dahlan tarafından Karadağ'da atıldığı iddia edildi. Sabri İşbilen'in haberinde şu detaylara yer verildi.

"Ebu Fadi kod adlı Muhammed Dahlan, Dubai merkezli kumpasın temelini Karadağ’da attı. Karadağ Cumhurbaşkanı Djukanovic ile kirli bağlantıları sayesinde suç örgütü liderini Karadağ’da himaye eden kaos organizatörünün, Türkiye’nin baskısıyla Balkanlar’da sıkışan suç örgütü liderini Dubai’ye kaçıran isim olduğu düşünülüyor. CIA ve MOSSAD ile yakın ilişkileriyle bilinen, 15 Temmuz’un da finansörü olan Dahlan, FETÖ destekli kumpası Dubai’de hayata geçirdi.

Türkiye’ye yönelik Dubai merkezli kumpasta Ebu Fadi kod adlı kaos organizatörü Muhammed Dahlan’ın rolü netleşiyor. Suç örgütü lideri Sedat Peker, 2019’un sonunda Karadağ’a firar etti. Peker’in burada Karadağ vatandaşı da olan Muhammed Dahlan ile maddi ve siyasi yakın ilişkisi bulunan Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Djukanovic tarafından himaye edildiği üzerinde duruluyor."

DAHLAN’IN DJUKANOVİC DOSTLUĞU

Karadağ'daki yapılanmaya ilişkin de ilginç detayların yer aldığı haberde, Karadağ yönetimi ile Dahlan arasındaki kirli ilişkiye değinildi

"Karadağ vatandaşlığı da bulunan Dahlan, Abu Dabi yönetimiyle Djukanovic arasındaki bağlantıyı sağlayan kişi. Karadağ parlamentosunda Dahlan için “O bizim gerçek dostumuz” diyen Djukanovic ile Dahlan arasındaki kara para aklama iddiaları da tartışılmıştı. Öte yandan Peker’e kapıları açan Djukanovic’in ismi Darko Sharic ve Naser Kelmendi gibi uyuşturucu baronlarının himayesiyle de gündeme gelmişti."

FİRARI O SAĞLADI

Söz konusu haberde Sedat Peker'in Türkiye'den kaçışı hakkında şu ifadelere yer verildi: 

"Türkiye’nin baskılarıyla balkanlarda barınamayan önce Fas’a oradan da Dubai’ye firar eden Peker’in kaçışında da Dahlan parmağının olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Nitekim Sedat Peker, Mayıs ayı başında yayınladığı videolarla FETÖ’nün yalanlarını yeniden gündeme taşıdı. FETÖ’ye 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde finansal destek sağlayan da Ebu Fadi kod adlı Dahlan’ın ta kendisiydi. Dahlan, Türkiye tarafından terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alıyor."

KAYNAK: DİRİLİŞ POSTASI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63