Sedat Peker'i tutuklayıp BAE'ye teslim eden ülkeyi açıkladı

YouTube'da yayınladığı son videolarla adından söz ettiren Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'i tutuklayıp BAE'ye, ABD aracılığında Fas'ın teslim ettiğini söyledi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba 12:05
Sedat Peker'i tutuklayıp BAE'ye teslim eden ülkeyi açıkladı

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili YouTube hesabından yeni bir video daha yayınladı ve çarpıcı söylemlerde bulundu.

Peker'in Türkiye'den kaçış sürecini, Fas'tan da BAE'ye teslim ediliş hikayesini anlatan Meşhur, konuya ilişkin önemli tespitlerde bulundu.

Perinçek'ten dikkat çeken Süleyman Soylu ve Sedat Peker açıklaması

Sedat Peker'in arkasındaki ülkeyi açıkladı! Dikkat çeken İmamoğlu detayı

"FAS'TAN BAE'YE KAÇIRILDI"

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, Peker'i tutuklayıp BAE'ye, ABD aracılığında Fas'ın teslim ettiğini söyledi:

"Sedat Peker ilk önce, uyuşturucu ve mafya işlerinin yoğun olduğu Balkanlar'a gitti ve Karadağ'a yerleşti. Oradan da Fas'a geçti. Fas polisi ise burada Sedat Peker'i tutukladı. Daha sonra ortaya Michael Rubin çıktı ve "Onu BAE'ye götürmek istiyoruz" dediler. Peker'i Türkiye'ye rağmen Fas'tan resmi olarak götüremezlerdi. Neden? Çünkü o durumda Türkiye, Fas muhalefetini Türkiye'ye getirip Fas Kralı'nı medya bombardımanına tutardı. Tutuklanacakken kendi kaçmış gibi yapıp Peker'i BAE'ye götürdüler. Peker ABD'nin aracılığıyla kaçırıldı."

"TÜRK HALKI AKLI YIKANARAK PEKER VİDEOLARINA HAZIRLATILDI"

Türkiye'nin Sedat Peker videolarına nasıl hazırlatıldığını anlatan Meşhur, "Ama bütün bu operasyonlardan önce ABD dedi ki: "Şimdi nakletsek ve Türk hükümetine sövmeye başlasa, Türk halkı inanmaz. Çünkü adam mafya ve geçmişi kirli. Önce akılları yıkayıp kabule hazırlamalıyız. Türk gençliğinin bilinç altını işgal etmeliyiz." ABD bu planı yaptı ve bir dosttan yardım istedi. Muhammed bin Selman'a gittiler ve "Türkiye'de senin istihbarat yardımına ihtiyacımız var" dediler. O da bu görevi kabul etti. Görevi, Türk aklını kontrol etmek ve bu operasyona hazırlamaktı." dedi. Uluslararası istihbarat örgütlerinin de konuya ilişkin algı çalışmaları yaptığına değinen Meşhur bölge ülkelerinin bu operasyonda parmağı bulunduğuna işaret etti.

Kılıçdaroğlu, Sedat Peker üzerinden Erdoğan'ı hedef aldı

"TÜRK HALKININ BEYNİ YIKANIRKEN, PEKER'E ÖZEL EĞİTİM VERİLDİ"

Mısırlı gazeteci, Türkiye'de bu diziler üzerinden kampanyalar yapılırken, Sedat Peker'e de BAE'de eğitim verildiğini, ne söyleyip ne söylemeyeceğinin öğretildiğini kaydetti. Peker'e bu eğitimin ABD, BAE istihbaratları tarafından verildiğini belirtti.

"SOYLU'DAN SONRA SIRA DİĞER BAKANLARA DA GELEBİLİR"

Analizinin devamında Sabır Meşhur, algı operasyonlarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çevresindeki isimlerin gönderilmeye çalışıldığını öne sürdü. Berat Albayrak üzerinden yapılan ve medyada pompalanan haberleri hatırlatan Mısırlı gazeteci, bu güruhun sıraya Süleyman Soylu'yu koyduğunu söyledi. Aynı zamanda Binali Yıldırım'ın da oğlu üzerinden hedef alındığını kaydeden Meşhur, ilerleyen zamanlarda diğer bakanların da hedef tahtasına koyulabileceğini iddia etti.

KAYNAK: HABER7 / DETAY HABER

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63