Sedat Peker'in hedef gösterdiği Halil Falyalı: Ne Binali Bey'i ne de oğlunu tanıyorum

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in uyuşturucu ticaretinin Kıbrıs ayağı olarak adını andığı Halil Falyalı, Cüneyt Özdemir'in canlı yayınında iddiaları yalanladı.

24 Mayıs 2021 Pazartesi 19:16
Sedat Peker'in hedef gösterdiği Halil Falyalı: Ne Binali Bey'i ne de oğlunu tanıyorum

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, uyuşturucu kaçakçılığı için “Tüm para transferi Kıbrıs’tan dönüyor” ifadesiyle Halil Falyalı’yı hedef göstermişti.

Peker ayrıca AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım hakkında da uyuşturucu ticareti içinde olduğu iftirasını atmış ve bu iftira Binali Yıldırım tarafından "Bize yapılabilecek en büyük hakarettir, en büyük yanlıştır." sözleriyle yalanlanmıştı.

FALYALI CANLI YAYINA KATILARAK, PEKER'İN İDDİALARINA YANIT VERDİ

Peker'in KKTC'de uyuşturucu ticaretinde bulunduğunu iddia ettiği Halil Falyalı, Cüneyt Özdemir'in canlı yayınına katıldı.

Falyalı'nın iddialara cevapları şu şekilde;

"HİÇBİR ZAMAN UYUŞTURUCU FAALIYETİNDE BULUNMADIK"

Hiçbir zaman uyuşturucu faaliyetinde bulunmadık, tavsip de etmedik. Bu sözlere çok üzüldüm. Kaydım da yok. Vergi veriyoruz biz burada, her şeyimiz yasal. Hiçbir casinonun kapısında da güvenlik görevlisi olarak çalışmadık. Kıbrıs'ta ilk Ferrari’yi ben aldım.

"TELEFON KAYITLARINA BAKSINLAR NE BİNALİ BEY'İ NE DE OĞLUNU TANIMAM"

Ne Binali Bey'i ne de Binali Bey'in oğlunu, hiçbirini tanımıyorum. Hiçbir şekilde yan yana gelmedik. Telefon kayıtlarına bakılsın diyorlar, baksınlar.

"FETÖ'DEN TUTUKLU OLAN METİN TOPUZ ARADI, GÖRÜŞMEK İSTEDİ. GÖRÜŞMEDİM"

Bir DEA raporundan bahsediliyor. Doğrudur basından gördük. 30 bin doların aklanmasından dolayı bir soruşturmadan bahsediliyor. Bir adam 30 bin doların aklanmasından böyle bir soruşturma yer mi? FETÖ'den tutuklu olan Metin Topuz aradı, görüşmek istedi. Görüşmedim.

"BİZİM YERİMİZ DE YURDUMUZ DA BELLİ"

Sedat Peker'le şahsen hiç tanışmadım. Bir dönem Kıbrıs'a geldi ancak görüşmedik, hiçbir zaman iletişimim olmadı. Bu konuyla ilgili başka bir şey konuşmayacağım. Bizim yerimiz de yurdumuz da belli. Ben anlam veremedim bunlara gerçekten.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63