Sivas'taki feci kaza sonrası bir facia haberi de Şanlıurfa'dan geldi!

Son dakika: Sivas'ın Gölova ilçesinde, iki aracın çarpışması sonucu 9 kişi hayatını kaybetmişti. Feci kazanın ardından bir kötü haber de Şanlıurfa'dan geldi. Şanlıurfa'da üst geçitten dereye düşen bir otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti.

03 Haziran 2021 Perşembe 15:20
Sivas'taki feci kaza sonrası bir facia haberi de Şanlıurfa'dan geldi!

Son dakika gelen habere göre; Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, üst geçitten kısmen kuruyan dereye düşen otomobildeki 4 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Şanlıurfa'da otomobil üst geçitten dereye düştü: 4 kişi öldü!

Kaza, öğleden sonra Siverek- Çermik yolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Siverek yönüne giden sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 27 BRR 19 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, üst geçitten kısmen kuruyan dereye uçtu.

Attığı taklalar nedeniyle hurdaya dönen otomobildeki 4 kişi, hayatını kaybetti. İhbarla kaza yerine gelen sağlık görevlileri ise yaralanan 1 kişiyi ambulansla hastaneye götürdü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

SİVAS'TA İKİ ARAÇ KAF KAFAYA ÇARPIŞTI: 9 ÖLÜ

Son dakika haberi... Sabah saatlerinde de Sivas'tan kahreden haber geldi... Sivas'ın Gölova ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti.



Kaza saat 10.00 sıralarında Gölova İlçesi Çataklı köyü yakınlarında yaşandı.

Sürücüleri henüz öğrenilemeyen 34 KJ 6418 plakalı hafif ticari araç ile 34 NF 9250 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti.

Son dakika... Sivas'ta feci kaza: 9 kişi hayatını kaybetti

FECİ KAZA SONRASI VALİ AYHAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Sivas Valisi Salih Ayhan, Gölova ilçesinde 2 aracın çarpışması sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63