Son dakika: Bakan Koca açıkladı! İşte il il aşı olanların sayısı

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1.200.000’den fazla kişinin aşı olduğunu belirterek, iller bazında aşı dağılımını paylaştı. Bakan Koca ayrıca, il il aşı sayısının Pazartesi gününden itibaren canlı takip edileceğini de açıkladı.

23 Ocak 2021 Cumartesi 22:08
Son dakika: Bakan Koca açıkladı! İşte il il aşı olanların sayısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Türkiye’deki Covid-19 aşılama haritasını paylaştı. Bakan Koca, “Türkiye’de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz. Pazartesi gününden itibaren bunu canlı olarak takip edebileceksiniz” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, ''1.200.000’den fazla kişi şu ana kadar aşı oldu. Türkiye’de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz. Pazartesi gününden itibaren bunu canlı olarak takip edebileceksiniz. En çok sağlık çalışanımızın bulunduğu İstanbul’da 224.000’den fazla kişi aşı oldu.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye geneli il il aşı sayısı

Söz konusu paylaşımda yer alan haritaya göre şuana kadar en çok aşılamanın olduğu 5 il ise şu şekilde:

İstanbul: 224 bin 472 kişi, Ankara: 122 bin 332 kişi, İzmir: 76 bin 688 kişi, Antalya: 41 bin 305 kişi, Bursa: 39 bin 470 kişi

AŞI UYGULANACAK GRUP SIRALAMASI

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63