Son Dakika: Bakan Soylu'dan Rize ve Artvin'deki sel felaketiyle ilgili açıklama

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Soylu, sel felaketinin yaşandığı Rize ve Artvin'deki son duruma ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sel felaketinin yaşandığı bölgeye giden Soylu, "Tüm tedbirleri alıyoruz, tahliyeler yapılıyor" dedi.

22 Temmuz 2021 Perşembe 14:45
Son Dakika: Bakan Soylu'dan Rize ve Artvin'deki sel felaketiyle ilgili açıklama

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin yaşandığı Rize Artvin'deki son duruma ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Artvin'de konuşan Bakan Soylu şu açıklamalarda bulundu:

RİZE'DE BARAJ PATLADI İDDİASI

 "İnşallah buradayız, burası normale dönene kadar da buradayız. Kurumlarımıza teşekkür ederim, çok hızlı hareket ettiler. Can kaybımız yok, çok şükür. Baraj patladı iddiası doğru değildir. Gerisini telafi ederiz.

Bakan Soylu, bölgede incelemelerde bulundu.

TAHLİYELERİ SÜRDÜRÜYORUZ

Yarın saat 24.00'e kadar kuvvetli yağış uyarısı sürüyor. Gerekli tahliyeleri sürdürüyoruz. İnşallah olmaz ki, çalışmalarımıza fırsat sağlayacak bir zaman dilimi oluşur düşüncesindeyiz. Rize'deki birçok ekibimizi de çektik. Sadece arama kurtarma ve birtakım tahkimatımız devam ediyor."

Rize sele teslim! Mahsur kalan çocuğu böyle kurtardılarRize sele teslim! Mahsur kalan çocuğu böyle kurtardılar

Rize yine sele teslim: Dereler taştı, yollarda hasar oluştuRize yine sele teslim: Dereler taştı, yollarda hasar oluştu

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63