Son dakika: Biden'dan son dakika açıklaması: Trump topyekun saldırı başlattı

ABD Başkanı Joe Biden ABD'de gerçekleşen kanlı baskın sonrasında açıklamalarda bulundu. Biden, ABD Kongresini basanların "yerli terörist" olduğunu, Trump'ın ise en başından demokratik kurumlara "topyekun saldırı" başlattığını söyledi.

07 Ocak 2021 Perşembe 22:25
Son dakika: Biden'dan son dakika açıklaması: Trump topyekun saldırı başlattı

Biden'ın açıklamaları şu şekilde;

 

Kongreye girenler teröristtir. Yapılan saldırı ABD'ye büyük zarar verdi.Yapılan saldırılar ABD'nin temellerini sarsmaya çalışıyordu.

Son 4 yılın birikimi olarak burda böyle bir kalkışma oldu. Trump’ın yaptıkları ancak Putin’in yapabileceği şeyler.

ABD Başkanı Donald Trump destekçileri Kongre Binası’nı bastı. Polis giriş ve çıkışlara kapattı.

ESKİ ASKERLERİ SİYASETE ALET ETTİ

Trump demokrasimize zarar verdi. Eski askerleri siyasete alet etti. Mahkeme yargıçlarıyla başkanlığı kazanacağını düşündün. Daha seçim başlamadan mahkemede biteceğini düşünüyordu. Yargıçların başkanlığı hediye edeceğini düşünüyordu. Ama yargı sorumluluk aldı ve görevini yerine getirdi.

Adalet Bakanlığını kendi bürosu gibi kullanan bir başkan vardı. Demokrasimize yaptığı saldırılar Kongre'ye saldıralara kadar geldi.

Oy veren tüm halkın idaresini durdurmaya çalıştı.

Başkan kanunların üzerinde değildir. Hiçbir Başkan kral olamaz, yargı başkanın emirlerini yerine getirmek için görev yapmaz. Hukuk devletiyiz hukukla yönetiliriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63