Son Dakika: CHP'ye tokat gibi yanıt: Kendi arkadaşlarına komplo kurdu

AK Parti Sözcü Ömer Çelik, CHP'de yaşanan skandal olaylarla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Çelik, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın CHP'de yaşanan olaylarla ilgili Cumhurbaşkanlığı makamını hedef göstermesine " Bunlar kendi kendilerini imha eden bir grup. Sürekli siyasi sabotaj uygulayan bir parti. " sözleriyle tepki gösterdi.

25 Kasım 2019 Pazartesi 16:02
Son Dakika: CHP'ye tokat gibi yanıt: Kendi arkadaşlarına komplo kurdu

Son dakika haberi: CHP'de Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında alevlenen skandal olayın ardından açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

KENDİ YOL ARKADAŞLARINA KOMPLO KURAN ZİHNİYET

CHP'de tabi olan biten hiçbir şey bizi zerre kadar ilgilendirmez. Bunlar kendi partili arkadaşlarına komplo kuran, kendi kendini imha eden bir grup. Zaten biz ülkemizi, siyasetimizi düşünsek şu anki CHP yönetiminden daha iyi bir rakip bizim için olamaz.

KENDİ KENDİNİ İMHA EDEN PARTİ

Tekrar söylüyoruz sadece biz Cumhurbaşkanlığı makamı ve Cumhurbaşkanımızın ismini bu olaya dahil etmeye çalıştıkları için ve siyasetin onurunu düşündüğümüz için cevap verdik o kadar. Yoksa tek derdi iktidar olmak, iktidarını korumak isteyen bir parti için bunlardan iyi rakip olur mu? CHP zaten kendi kendini imha eden bir yapı.

HALA CUMHURBAŞKANIMIZDAN ÖZÜR DİLEMEDİLER

Ama gelinen noktada özür dilemek yerine hala ısrar ediyorlarsa "Saray bize komplo kuruyor" diyorlarsa bilin ki ortaya çıktığı halde bunu söyleyenler bu komplonun içindedir. Bunun nereden kaynaklandığı, kimden enerji aldığı, akıl aldığı ortada. Burada net bir durum var. Sayın Cumhurbaşkanımızdan özür dilemeleri gerekiyor. Ve bu güçlü bir özür olmalıdır. Gerisi bizi ilgilendirmiyor. İç hesaplaşma mı yaparlar, iç helalleşme mi yaparlar. Orası bizi ilgilendirmez.

 

 

ayrıntılar geliyor...

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63