Son dakika: Cumhurbaşkanı Aliyev anlaşma maddelerini açıkladı

Son dakika: Ermenistan'ın Karabağ'dan çekilme kararı sonrası Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirdi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, bugün imzalanan anlaşma ile Ermenistan-Azerbaycan Dağlık Karabağ çatışmasına son verildiğini duyurdu.

10 Kasım 2020 Salı 02:17
Son dakika: Cumhurbaşkanı Aliyev anlaşma maddelerini açıkladı

Son dakika: Aliyev ulusa sesleniş konuşması gerçekleştiriyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, bugün imzalanan anlaşma ile Ermenistan-Azerbaycan Dağlık Karabağ çatışmasına son verildiğini duyurdu.

AZERBAYCAN CUMHURBAŞKANI ALİYEV ANLAŞMA MADDELERİNİ AÇIKLADI!

İşte açıklamalardan satır başları:

 

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: “Ağdam rayonu 20 Kasım’a kadar Azerbaycan’a teslim edilecek.”

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Kelbecer'in 15 Kasım, Laçın'ın ise 1 Aralık'a kadar Azerbaycan'a geri verileceğini duyurdu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, anlaşmanın Ermenistan'ın yenilgisi anlamına geldiğini söyledi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Paşinyan'ın anlaşmayı kendi isteğiyle değil Azerbaycan'ın "demir yumruğu" sayesinde imzaladığını ifade etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: "27 Eylül'den bugüne kadar 300 civarında yerleşim biriminin kurtarılması Ermenistan ordusunun belini kırdı"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63