Son dakika haberi: Bakan Soylu: Az önce paketleyip ABD'ye yolladık

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yunanistan-Türkiye sınırı arasında kalan DEAŞ'lı teröristin uçağa bindirlip ABD'ye gönderildiğini duyurdu.

15 Kasım 2019 Cuma 16:19
Son dakika haberi: Bakan Soylu: Az önce paketleyip ABD'ye yolladık

Son dakika haberine göre, Türkiye'nin sınır dışı ettiği, Yunanistan ve ve Türkiye sınırı arasında kalan terörist uçağa bindirilerek ABD'ye gönderildi. 

Süleyman Soylu'nun açıklamasından satır başları:

Yunanistan ve Türkiye sınırı arasında kalan DEAŞ'lı teröristi paketleyip ABD'ye gönderdik. 

DEAŞ'IN YAKALANAN ÖNEMLİ İSMİ

Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde 'DEAŞ'ın önemli bir ismini yakaladık' açıklamasının sorulması üzerine "Avrupa'da da Türkiye'de de önemli bombalamaları gerçekleştiren isimden bahsedebilirim. Sorgulama sürüyor." dedi

İNGİLİZ AJANIN ÖLÜ BULUNMASI

İngiltere'ye sürekli bilgi aktarımında bulunduk, Soruşturma devam ediyor. Evin kapısının evin içinden kilitli olduğu bilgisine ulaştık. Yukarıdan aşağıya düşerken bilek kısımlarında kırılma tespit edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63