Son dakika haberi: İdlib'den acı haber! Şehit askerlerimiz var

Son dakika haberi: Suriye'nin kuzeyinde rejim güçlerinin saldırgan tutumu devam ederken Milli Savunma Bakanlığı İdlib'den gelen acı haberi duyurdu. MSB'den yapılan açıklamada "İdlib bölgesindeki unsurlarımıza yapılan hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 silah arkadaşımız da yaralanmıştır." denildi.

20 Şubat 2020 Perşembe 17:33
Son dakika haberi: İdlib'den acı haber! Şehit askerlerimiz var

Son dakika haberi: İdlib bölgesinde hava saldırısı neticesinde 2 askerimiz şehit düştü

MSB'den yapılan açıklama şu şekilde:

İdlib bölgesindeki unsurlarımıza yapılan hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 silah arkadaşımız da yaralanmıştır. İdlib'deki kaynaklardan alınan bilgiye göre,50’den fazla Rejim unsuru, 5 tank, 2 zırhlı personel taşıyıcı, 2 silahlı pikap ve 1 obüs imha edildi

RUSYA: MUHALİFLERİ SAVAŞ UÇAKLARIYLA VURDUK

Rusya'nın Suriye'deki Tarafları Uzlaştırma Merkezi, Türk ordusunun Suriye'deki muhaliflere destek verdiğini belirtti. Açıklamada Ankara'ya muhaliflerin faaliyetlerine destek vermeyi ve onlara silah sevk etmeyi durdurma çağrısı yapıldı.

Türkiye'nin muhaliflere topçu atışlarıyla destek verdiği belirtilirken, Rus savaş uçaklarının muhalifleri vurduğu kaydedildi.

İDLİB'İN GÜNEYİNDE OPERASYON BAŞLATTILAR

Anadolu Ajansı'nın (AA) geçtiği son dakika haberine göre; ılımlı askeri muhalifler İdlib'in güneyinde operasyon başlattı. Karadan ilerleyen muhalifler Neyrab köyüne girdi. Köyde şiddetli çatışmalar yaşanırken, rejime ait bir tank ve bir de zırhlı personal taşıyıcıyı imha edildi, bir tank da ele geçirildi.

Ayrıntılar geliyor...

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63