Son Dakika Haberi: İsrail'den yeni katliam! Çok sayıda şehit ve yaralı var

Son Dakika Haberi: İsrail'in gece yarısından itibaren Gazze'ye düzenlediği saldırılarında şehit sayısı 8'e, yaralı sayısı da 45'e yükseldi.

16 Mayıs 2021 Pazar 09:54
Son Dakika Haberi: İsrail'den yeni katliam! Çok sayıda şehit ve yaralı var

Son Dakika Haberi: Günlerdir Şeyh Cerrah'ta Filistinlilerin evlerine hukuksuz şekilde el koyan ve gerginliği tırmandıran İsrail yönetimi, geçtiğimiz günlerde Mescid-i Aksa'ya saldırmıştı. İsrail polisi, Aksa'da iftar eden ve ibadet yapan Müslümanları hedef almış, göz yaşartıcı gaz ve plastik mermi kullanmıştı. Filistinliler ise Harem-üs Şerif'ten ayrılmayarak, nöbet tutmaya başlamıştı. İsrail polisi ise ertesi sabah, işgal altındaki Mescid-i Aksa'da baskınları önlemek için nöbet tutan Filistinlilere müdahale etmişti. Bu müdahale sonrası yüzlerce Müslüman yaralanmıştı. İşgalci Tel Aviv yönetimi ise daha sonra Gazze'ye saldırılar başlattı.

İki ülke arasındaki gerilim devam ederken, bölgede yaşanan gelişmeleri gün içinde sizlere bu haberimizde aktaracağız.

- İsrail'in gece yarısından itibaren Gazze'ye düzenlediği saldırılarında şehit sayısı 8'e, yaralı sayısı da 45'e yükseldi. Al Jazeera'de yer alan bilgilere göre; saldırıların başladığı 10 Mayıs'tan bugüne kadar, en az 149 kişi İsrail tarafından şehit edildi.

AYRINTILAR GELİYOR...

KAYNAK: AA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63