Son dakika haberi: İstanbul'da petrol yüklü tanker kıyıya sürüklendi

Son dakika haberi: İstanbul Boğazı'nda petrol taşıyan tanker kıyıya 300 metre kala durduruldu. Boğaz, çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.

28 Mayıs 2021 Cuma 20:21
Son dakika haberi: İstanbul'da petrol yüklü tanker kıyıya sürüklendi

Son dakika haberi: İstanbul Boğazı'nda ham petrol taşıyan tanker kıyıya sürüklendi. Tanker, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı römorkörlerle müdahale edildi. Tankeri, kıyıya 300 metre kala durdurulurken, İstanbul Boğazı trafiği askıya alındı.

Kanal İstanbul neden gerekli? İstanbul için bu kareler her şeyi anlatıyor!Kanal İstanbul neden gerekli? İstanbul için bu kareler her şeyi anlatıyor!

İstanbul Boğazı'ndan geçen RAVA isimli 249 metre boyundaki ham petrol taşıyan tanker, makine arızası nedeniyle Yenikoy dönüşünde sürüklenmeye başladı. Tankere, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı römorkörlerle müdahale edildi. RAVA isimli tanker kıyıya 300 metre kala durduruldu. Tankere, kurtarma römorkörü ve can kurtarma botu yönlendirildi. Olay nedeniyle İstanbul Boğazı trafiği askıya alındı.

KAYNAK: DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63