Son Dakika Haberi: Netanyahu'dan tehdit! Mescid-i Aksa'ya yeni saldırı

İsrail ile Filistin arasındaki ateşkesin ardından açıklama yapan Netanyahu, "Gazze'den yeni roket saldırısı yapılırsa, güçlü şekilde yanıt vereceğiz" dedi.

21 Mayıs 2021 Cuma 14:06
Son Dakika Haberi: Netanyahu'dan tehdit! Mescid-i Aksa'ya yeni saldırı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'nin sıkıştırması ve Mısır'ın arabuluculuğunda Gazze'deki Hamas ile 21 Mayıs gece 02:00'de başlayan ateşkes sonrası ilk açıklamayı yaptı.

Yaptığı açıklamada kendilerinin "meşru müdafaa" haklarına destek veren ülkelere teşekkür ederek başlayan İsrail Başbakanı, kendilerine destek vermeyen ülkeler de olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması

ABD Başkanı Joe Biden'a da teşekkür eden Netanyahu, "Kendisine amacımıza ulaşınca operasyonu sonlandıracağız dedim" dedi.

"İsrail'in Gazze'ye yönelik son operasyonu Hamas'a ağır zarar verdirmekte başarıya ulaşmıştır" diyen İsrail Başbakanı, "Cesur ve yeni şeyler yaptığımızı söyleyebilirim; karadan işgal yapmak gerekli olsaydı, bunu yapardık, ama hedefe daha güvenli yollarla ulaşabileceğimizi düşündüm. Operasyon, Hamas'a ağır zarar vermekte başarıya ulaştı. Gazze'den yeni roket saldırısı yapılırsa, güçlü şekilde yanıt vereceğiz" ifadelerini kullandı.

AKSA'YA YENİ SALDIRI

İsrail polisi cuma namazı sonrası Mescid-i Aksa'daki cemaate ses bombalarıyla saldırdı.

AYRINTILAR GELİYOR...

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63