Son dakika haberi: Resmen açıkladı! EBRD'den Türkiye'ye 1 milyar Euro yatırım

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti'den son dakika yatırım açıklaması geldi. Chakrabarti bu yıl sonuna kadar Türkiye'de 1 milyar Euro yatırım amaçladıklarını söyledi

12 Eylül 2019 Perşembe 12:48
Son dakika haberi: Resmen açıkladı! EBRD'den Türkiye'ye 1 milyar Euro yatırım

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti, yıl sonuna kadar Türkiye'de 1 milyar Euro yatırım amaçladıklarını söyledi. Chakrabarti " Bankacılık, leasing ve faktoring sektörlerine destek verebiliriz" dedi.

 

 

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD),2019-2024 döneminde Türkiye finans sektörünün dayanıklılığının artırılması ve sermaye piyasalarının güçlendirilmesi, ülkenin bilgi ekonomisinin geliştirilmesi, özel sektörde ekonomik kapsayıcılığın ve cinsiyet eşitliğinin teşvik edilmesi ile Türkiye'nin yeşil ekonomiye geçişinin hızlandırılması ve bölgesel enerji bağlantılarının desteklenmesine odaklanacak.

EBRD Başkanı Suma Chakrabarti

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63