Son dakika: HDP'den 1915 olaylarıyla ilgili skandal bildiri! Haddi aşan Türkiye ifadeleri

HDP 1915 olaylarıyla ilgili skandal bir bildiri yayımladı. Sosyal medya üzerinden yayımlanan bildiride Türkiye'ye karşı yalan ve haddi aşan ifadeler kullanıldı.

24 Nisan 2021 Cumartesi 12:05
Son dakika: HDP'den 1915 olaylarıyla ilgili skandal bildiri! Haddi aşan Türkiye ifadeleri

Ermenilerin, sözde Ermeni soykırımının "yıl dönümü" olarak belirledikleri ve bazı ölkelerde anma faaliyetleri yaptığı 24 Nisan'da HDP'den skandal bir bildiri geldi. Türkiye'nin haklı tezlerini görmezden gelen ve Ermeni diyasporasının yalanlarını destekleyen HDP, 1915 olayları"soykırım" olarak niteledi. 

TÜRKİYE İLGİLİ HADDİ AŞAN SKANDAL İFADELER

Türkiye ve o dönem iktidarda olan İttihat ve Terakki Partisi ile ilgili skandal ifadelerin yer aldığı bildiride "Ermeni Soykırımı bu topraklarda yaşandı ve adaleti bu topraklarda sağlanmalıdır" denildi.

Bildiride ayrıca "106'ncı yıldönümünde bu toprakların kadim halkı olan Ermenilere karşı gerçekleştirilen soykırımı, yaşanmış olan büyük felaketi ve insanlık trajedisini yüreğimizde hissediyor, katledilenleri saygı ve rahmetle anıyoruz."  ifadeleri yer aldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63