Son dakika İstanbul açıklaması! Yeni tedbirler mi geliyor?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da gerçekleştirilen koronavirüs toplantısına dair paylaşımda bulundu. Bakan Koca açıklamasında, ''kaçınılmaz görünen tedbirleri ve yeni mücadele stratejisini ele aldık'' ifadelerini kullandı.

15 Kasım 2020 Pazar 00:56
Son dakika İstanbul açıklaması!  Yeni tedbirler mi geliyor?

 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında İstanbul'da bakan yardımcıları, il sağlık müdürü ve başhekimlerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, artan hasta yükü, temaslı takibi, tedbirler ve yeni mücadele stratejisi ele alındı.

YENİ TEDBİRLER Mİ GELİYO?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde bakan yardımcılarım, il sağlık müdürü ve başhekimlerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, artan hasta yükümüzü, temaslı takibini, kaçınılmaz görünen tedbirleri ve yeni mücadele stratejisini ele aldık.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63