Son dakika: 'İstifa' iddialarının ardından Hakan Atilla açıklaması

Son dakika haberi: Hakan Atilla, Borsa İstanbul (BIST) Genel Müdürü görevinden istifa ettiği iddialarını yalanladı. İstifa iddialarına ilişkin Borsa İstanbul'dan da açıklama yapıldı.

10 Kasım 2020 Salı 23:33
Son dakika: 'İstifa' iddialarının ardından Hakan Atilla açıklaması

Hakkında 'istifa etti' söylentileri yayılmaya başlayan Borsa İstanbul Başkanı Hakan Atilla'dan açıklama geldi.

HAKAN ATİLLA: ASLI ASTARI YOK

İstifa iddialarıyla ilgili Gazeteci Cüneyt Özdemir'e konuşan Borsa İstanbul (BIST) Genel Müdürü Hakan Atilla, ''Bu iddiaların aslı astarı yok. İstifa etmedim, görevimin başındayım. Görevde olduğum sürece Borsada pek çok rekor kırdık. Daha da devam etmeye niyetliyim.'' açıklamasını yaptı.




BORSA İSTANBUL'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Borsa İstanbul'dan istifa iddialarına ilişkin yapılan açıklamada, '“Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürümüz Sayın Hakan Atilla ile alakalı Twitter üzerinden istifa ettiğine dair yayılmaya çalışılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.'' denildi.
 

 

 

KAYNAK: HABER7

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63