Son dakika: Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Erdoğan hakkında skandal ifade! Peş peşe tepkiler

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkan Erdoğan hakkında, milletin iradesini hiçe sayan ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözlerine tepki göstererek, özür dilemesini istedi.

10 Ocak 2021 Pazar 18:19
Son dakika: Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Erdoğan hakkında skandal ifade! Peş peşe tepkiler

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletten özür dilemesi gerektiğini bildirdi.

'MİLLİ İRADEYE YAPILMIŞ BİR SAYGISIZLIKTIR'

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Fahrettin Altun, "Kemal Kılıçdaroğlu Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve milletimizden derhal özür dilemelidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza 'sözde Cumhurbaşkanı' demek her şeyden önce milli iradeye yapılmış bir saygısızlıktır. Yalan, iftira ve hakaret siyasetin değil siyasetsizliğin ve acziyetin göstergesidir" ifadelerini kullandı.

 


ÖMER ÇELİK: MEŞRU MAKAMA SALDIRMAKTIR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada, ''Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sayın Cumhurbaşkanımıza “sözde Cumhurbaşkanı” demesi demokrasiye ve milli iradeye saygısızlıktır. Kılıçdaroğlu, milletimizin iradesine ve Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil eden meşru makama saldırmaktadır.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63