Son dakika: Libya Başbakanı Serrac istifa edeceğini duyurdu! Çavuşoğlu'ndan ilk yorum

Son dakika haberi: Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Fayiz es-Serrac, Ekim ayı sonuna kadar istifa etmek istediğini duyurdu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise Libya'da her iki tarafın mutabakatı ile seçime gidildiği takdirde, fedakarlık yaparak istifa edebileceğini ifade etti. Yoksa bugünden bir istifa söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

16 Eylül 2020 Çarşamba 23:43
Son dakika: Libya Başbakanı Serrac istifa edeceğini duyurdu! Çavuşoğlu'ndan ilk yorum

Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Fayiz es-Serrac "Ekim ayı sonunda görevlerimi yeni kurulacak hükümete ve yürütme meclisine teslim etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Serrac, katıldığı canlı yayın programında istifa edip etmeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekim ayı sonunda görevini bırakmak istediğini belirten Serrac, "Ekim ayı sonunda görevlerimi yeni kurulacak hükümete ve yürütme meclisine teslim etmek istiyorum" açıklamasında bulundu.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN SERRAC AÇIKLAMASI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Serrac'ın istifa edeceği söylentilerine ilişkin, "Serrac'ın yardımcısı ile de görüştüm. Serrac, Libya'da her iki tarafın mutabakatı ile seçime gidildiği takdirde, fedakarlık yaparak istifa edebileceğini ifade etti. Yoksa bugünden bir istifa söz konusu değil" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63