Son dakika: Malatya'da deprem... Açıklamalar peş peşe

Son dakika haberi: Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi'nin açıklamasına göre; Malatya-Adıyaman sınırında 5,4 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin büyüklüğünün 4,9 olduğu kaydedilirken, AFAD sarsıntının şiddetini 4,6 olarak duyurdu. AFAD, depremin merkez üssünün Pütürge ilçesi olduğunu, sarsıntının 13:44'te yerin 15 km derinliğinde meydana geldiğini açıkladı.

08 Eylül 2020 Salı 13:52
Son dakika: Malatya'da deprem... Açıklamalar peş peşe

Malatya'da şiddetli sarsıntı yaşandı. Çok sayıda vatandaş sarsıntıyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Malatya'daki depremin Adıyaman'da da hissedildiği belirtiliyor.

VALİDEN AÇIKLAMA

Malatya Valisi Aydın Baruş: "(Pütürge merkezli 4,6 büyüklüğündeki deprem) Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk haberi almadık.”

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi'nin açıklamasına göre; Malatya-Adıyaman sınırında 5,4 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin büyüklüğünün 4,9 olduğu kaydedilirken, AFAD sarsıntının şiddetini 4,6 olarak duyurdu.

AFAD, depremin merkez üssünün Pütürge ilçesi olduğunu, sarsıntının 13:44'te yerin 15 km derinliğinde meydana geldiğini açıkladı.

 
KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63