Son dakika: Peş peşe depremler! Manisa, İstanbul, Bursa ve İzmir! Yıkılan evler var

Son dakika haberi: Manisa'da Akhisar merkezli 5,4 büyüklüğünde depremden yaklaşık 3 dakika sonra 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi Peş peşe yaşanan depremler İzmir, İstanbul ve Bursa'da da hissedildi. Akhisar Belediye Başkanı Dutlulu'dan açıklama geldi.

22 Ocak 2020 Çarşamba 22:24
Son dakika: Peş peşe depremler! Manisa, İstanbul, Bursa ve İzmir! Yıkılan evler var

Son dakika: Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün aktardığı son dakika bilgisine göre, Manisa merkezli 5.4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Bu depremin hemen sonrasında ise 4,4 şiddetinde bir deprem daha yaşandı.

 

MANİSA DAHA ÖNCE 3 KEZ SALLANMIŞTI

Manisa'da art arda 3 deprem meydana geldi. Önce 3,2 ve 3,3 şiddetinde sallanan Manisa'da, merkez üssü Yunusemre ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Pınarköy mahallesinde saat 16.18 sıralarında Kandilli Rasathanesi verilerine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremler Ege bölgesinde hissedildi.

YIKILAN EVLER VAR

Akhisar Belediye Başkanı Dutlulu: "Şehir merkezinde ciddi sıkıntı yok, yıkılmış bina haberi de gelmedi. Musalar köyüne ulaşmaya çalışıyoruz. Çeltikçi Mahallesi'nde birkaç evin yıkıldığı bilgisi var, yaralı yok"

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63