Son dakika: Tarihi zirve öncesi Erdoğan'dan Londra'da ilk açıklama!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO zirvesi öncesi Londra'da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamlarken burada gazetecilere kısa bir açıklamada da bulundu...

03 Aralık 2019 Salı 15:35
Son dakika: Tarihi zirve öncesi Erdoğan'dan Londra'da ilk açıklama!

Erdoğan'ın kalacağı otel önünde toplanan çok sayıda Türk vatandaşı sevgi gösterisinde bulundu.

Kısa bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı, "Bu akşamki görüşmemiz Fransa, Almanya ve İngiltere ile dörtlü görüşme yapacağız. Barış Pınarı Harekatı'nın son durumunun değerlendireceğiz. Bu ülkeler koalisyon güçleri içerisinde yer aldığı için üzerlerine düşenleri ne kadar yaptılar? Bizim plan projelerimiz için destekleri ne olabilir? Onları görüşme fırsatımız olacak. Bizden taleplerini dinleyeceğiz" diye konuştu.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Londra'ya ulaştı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63